Gouden randje

Een topdag. Al vlug na vertrek worden de tricots met lange mouwen ingeruild voor polo met korte mouwen, de broek gaat van lang naar kort en de schoenen worden geruild voor sandalen (ik weet ‘t, tis geen gezicht maar wel comfortabel, en met fietsen mag dat). Mooi blauwe lucht, wat plukjes wolken, wind in de rug en een temperatuur die uiteindelijk op zal lopen naar de 23 graden. Kan niet beter. 



Echt voorjaar. Genieten in het 3 dementionalen (als dat al bestaat). Buiten het frisse groen aan de bomen ook vele geuren van al hetgeen dat bloeit en het geluid van de vogels. 
Voor de lunch zijn we vanochtend een bakkerij binnengegaan voor een vers brood en een supermarkt voor wat kaas. 
Dan ook heerlijk zitten lunchen bij een ruïne van een kerkje. 


Erg afwisselende tocht vandaag. Veel bossen, uitgestrekte landerijen, leuke dorpjes maar ook veel klimmen, heel veel klimmen. Volgens de GPS zo’n 1300 meter. Met als kers op de taart, Laon, boven op een berg. Kan me nog herinneren van een vorige keer dat het laatste pad erg stijl en erg glad was, dacht de route zo uitgezet te hebben dat ik dat zou vermijden maar helaas (als O. dit leest glimlacht die nu en ja nu heb ik wel gemopperd).
In ieder geval blij dat we bij ons hotel waren. Even lekker opfrissen en daarna wat zoeken om te eten. Gegarandeerd dat dat zal smaken na 134 km. 

Een gedachte over “Gouden randje

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: